Wervingscampagnes met impact

Het is in deze tijd lastiger dan ooit om nieuwe en passende werknemers te vinden. We lijken allemaal dezelfde mensen nodig te hebben. Maar hoe zorg je er nou voor dat iemand voor jouw bedrijf kiest? Dat je opvalt tussen al het vacature geweld? Een wervingscampagne met impact is de oplossing.

Je potentiële kandidaat raken met de juiste aanpak.

UMFANG_onze aanpak

Onze aanpak
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Onze Drie-Stappen Aanpak

Bij UMFANG Creative Agency richten we ons op het creëren van wervingscampagnes die beginnen met een grondig inzicht in de unieke behoeften van elk bedrijf. Ons proces bestaat uit drie essentiële fases:

Research & Strategie: Elke campagne begint met onderzoek naar jouw bedrijfscultuur, doelgroep en marktpositie. Dit vormt de basis voor een strategie die jouw merkidentiteit versterkt.

Concept & Creatie: Met deze strategie als uitgangspunt ontwikkelen we creatieve concepten die jouw merk onderscheiden. Ons team zet innovatieve ideeën en sterke storytelling in om boeiende campagnes te creëren.

Implementatie: De campagne komt tot leven met een zorgvuldige uitvoering over diverse kanalen, aangepast en geoptimaliseerd voor maximale impact.

Aan de slag!

Succesverhalen
Kop of Munt - UMFANG

Impactvolle Campagnes

UMFANG Creative Agency tilt wervingscampagnes naar een hoger niveau, zoals onze unieke projecten voor Rodeo en Kop of Munt laten zien. Met Rodeo sprongen we in op hun innovatieve vibe door dynamische, beroepsspecifieke video’s en informele sollicitatiegesprekken te creëren, die de juiste talenten aantrokken. Voor Kop of Munt gooiden we het over een andere boeg met de ‘Lekker Jezelf Zijn’-campagne, die de echtheid van hun team belichtte in de vaak zo formele accountancywereld. Bij UMFANG draait het om authentieke en creatieve wervingsstrategieën die echt resoneren en een verschil maken.

Laten we samenwerken


De meerwaarde
UMFANG_Employer branding

De voordelen van creatieve Wervingscampagnes

✔️ Grotere zichtbaarheid: Creatieve campagnes vallen op in de massa, waardoor je vacatures meer aandacht krijgen in een verzadigde markt.

✔️ Sterkere merkbeleving: Een unieke campagne versterkt je merkidentiteit, waardoor potentiële werknemers een positief beeld krijgen van jouw organisatie.

✔️ Hogere engagement: Creatieve campagnes genereren meer interactie, waardoor potentiële kandidaten eerder geneigd zijn om te solliciteren.

✔️ Duurzame Kostenbesparing: Het biedt een economisch voordeel door het ontwijken van de hoge headhunter fees (vaak 30% van het jaarsalaris per kandidaat) ten opzichte van een gerichte en strategische aanpak om kwalitatieve kandidaten te vinden.

 

Neem contact op

wie zijn wij?
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Afspraak maken

Wervingscampagnes met resultaat
Rodeo_Ready tao own it_UMFANG_preview
Kop of Munt - UMFANG
Marketing Tribune - UMFANG
UMFANG-brand impact
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Wat ze over ons zeggen

“I’ve worked on several projects with Tim & Bastian. I see them as very complementary to my creative process. Real problem solvers, with creative genius at their core and great guys to work with overall. Highly recommend them!”

Michiel Stock - UMFANG

Michiel Stock Head of Marketing – 2theloo


Neem contact op
UMFANG-brand impact

Klaar voor een impactvolle wervingscampagne?

Een wervingscampagne die jouw potentiële werknemers raakt en waar zij enthousiast van worden. Wij zitten er klaar voor en luisteren graag naar jouw uitdaging. Waar wacht je nog op?

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden