Lekker jezelf zijn

Kop of Munt

Wervingscampagne-kopofmunt-visual-umfang-creative-agency

Challenge

Kop of Munt is een accountantskantoor dat zich richt op de creatieve industrie. Ze zochten naar een unieke manier om de juiste mensen te vinden die bij hun visie passen. De vraag aan ons was het ontwikkelen van een ludieke wervingscampagne die de essentie van Kop of Munt weergeeft.

Idee

We hebben de campagne ‘Lekker jezelf zijn’ ontwikkeld. Het doel was om te benadrukken dat Kop of Munt verder kijkt dan alleen de vaardigheden van een accountant; het gaat ook om de passies en hobbies van de medewerkers. Variërend van leadzanger in een band zijn, uitblinken in korfbal tot dagelijks paardrijden, we wilden de diversiteit en unieke karakters van de medewerkers laten zien. Deze benadering weerspiegelt hoe Kop of Munt het unieke karakter van hun medewerkers waardeert, een kenmerk dat hen onderscheidt in de wereld van accountancy.

Om de focus te leggen op kwalitatieve kandidaten, ontwikkelden we een speciale landingspagina waar potentiële sollicitanten konden ontdekken of zij goed bij het bedrijf pasten. Deze pagina hielp hen de waarden en cultuur van Kop of Munt te begrijpen.

Wervingscampagne-kopofmunt-visual-horse-umfang-creative-agency
Wervingscampagne-kopofmunt-visual-stelling-umfang-creative-agency

Resultaat

Door in de campagne echte medewerkers van Kop of Munt te gebruiken, werd de authenticiteit versterkt. Dit resulteerde in een succesvolle wervingscampagne die niet alleen de essentie van het bedrijf overbracht, maar ook hielp bij het aantrekken van de juiste talenten. Zo blijft Kop of Munt een onderscheidend en authentiek accountantskantoor in een industrie waar uniek zijn een zeldzaamheid is.

“Creativity deeply embedded in research and observations. Besides that: great team to work with”

Rodeo - Pieter Vos

Pieter Vos Founder & Ex-CEO – Kop of Munt


Ook Brand Impact maken?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden