Een wereld te winnen

Gilde Equity Management

Insight

Gilde Equity Management is een onafhankelijke participatiemaatschappij die investeert in ondernemingen met wortels in de Benelux en een internationale ambitie. In 2019 kwamen ze bij UMFANG Creative Agency met de vraag of wij hen wilde helpen met de nieuwe positionering die klaar is voor de komende 5 jaar en een passende nieuwe website die veel meer aandacht heeft voor de succesverhalen van de ondernemers en de ondernemingen.

Idee

Er zijn drie kernpunten die voor Gilde belangrijk zijn. Ze stellen mensen en ondernemers voorop. Van de top tot aan de vloer. Ze gaan voor vakmanschap en kiezen ervoor om met mensen samen te werken die leven voor het vak. En ze willen altijd winnen door een langdurige samenwerking aan te gaan en zo successen te boeken. Om die reden hebben we gekozen voor de tagline die zich op de succesvolle ondernemer richt, allesomvattend is en tegelijkertijd verteld dat het echt om hen draait: Voor ondernemers die de beste willen zijn, is er een wereld te winnen.

Brand Impact

Dankzij deze nieuwe positionering is Gilde Equity Management klaar voor de toekomst en zijn zij sinds 1982 pionier in private equity. De website wordt iedere dag succesvol bezocht door bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen over de hele wereld. 

“Mijn bedrijf was toe aan de volgende stap. Ik ben hierbij op zoek naar een nieuwe huisstijl en merkverhaal die past bij de huidige tijdsgeest.”

Gerhard Nordemann Managing Partner Gilde Equity Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ut condi mentum est. Pellentesque non vehicula nisl, eu molestie erat. Quisque eu nisl urna. Sed eros magna, consequat eu porttitor ut, pretium.

Bezoek website

Resultaten
30+

verschillende landen waar de bezoekers vandaan komen

28%

Meer bezoekers

34%

Stijging in de sessieduur op de website.


Bekijk ook andere projecten
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview
đŸ«¶
Tommy Hilfiger Tommy x Gigi
Gilde - UMFANG
đŸ“ˆ
Gilde Equity Management Borderless entrepreneurship

Heb jij een uitdaging en wil je graag samenwerken?

Project starten

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden