AW23 Clouds

Filmore Footwear

Filmore_AW23_UMFANG

Challenge

Met Filmore stonden we voor de uitdaging om een campagne te ontwikkelen die niet alleen opvalt maar ook een langere levensduur heeft. Het doel was om een campagne te creëren die de essentie van het merk vastlegt en tegelijkertijd de flexibiliteit biedt. Een campagne die in te zetten is op diverse kanalen binnen de performance marketing.

Onze aanpak

Met de AW23 Clouds Campagne introduceert Filmore een frisse wind in content creatie. We brachten buiten binnen door het gebruik van waterreflecties en diverse wolkenformaties om een serie van 11 video’s te creëren. Elke video zet een uniek schoenenmodel in de schijnwerpers, gekenmerkt door een stijl die net zo veranderlijk is als het weer. Dit zorgt voor een campagne die niet alleen opvalt maar ook meebeweegt met elk seizoen.

Dynamisch beeldmateriaal

Deze video’s zijn meer dan gewoon beeldmateriaal; ze zijn een toolkit voor Filmore om in te spelen op het veranderlijke, zoals weersveranderingen. Dit maakt elke uiting relevant, ongeacht het seizoen of de huidige weersomstandigheden, waardoor de campagne een langere levensduur heeft en steeds opnieuw ingezet kan worden.


Behind the scenes

Impact

Met de AW23 Clouds campagne van Filmore zijn er 11 product focused video’s ontwikkeld die in te zetten zijn op diverse kanalen als YouTube, Meta ads, TikTok, Google voor een lange periode met een juiste afwisseling. Deze benadering resulteerde in een significante toename van merkherkenning en engagement.

“Together with UMFANG we brought nature indoors for our AW23 footwear campaign. The dynamic cloudscape captures the essence of the changing seasons, while keeping focus on the product.”

Myrthe Vervaart Marketing Manager – Filmore


Ook Brand Impact maken?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden