Empowering the Solar Revolution

ASAT Energy

ASAT Energy - UMFANG Creative Agenccy - 3D Motion - BrandFilm

Challenge

Voor de introductie van ASAT Energy’s revolutionaire Smart Solar Roof Tile was het essentieel om niet slechts als een nieuw technologisch product in de markt te verschijnen. De uitdaging was om een brandfilm te creëren die zowel de technologische vooruitgang als de esthetische voordelen benadrukt, en tegelijkertijd de missie van ASAT Energy naar een duurzame toekomst overbrengt.


Idea

Het idee van de brandfilm is om de kijkers kennis te laten maken met een wereld vol nieuwe kansen, waar de vraag naar groene energie groter wordt. Het script neemt de kijker mee terug naar de bron van deze energie en legt vervolgens in een notendop het proces uit achter de innovatieve Smart Solar Rooftiles van ASAT Energy. Het bevat een inspirerende boodschap en is gericht op een missie naar een duurzame toekomst.

ASAT Energy - UMFANG Creative Agenccy - 3D Motion - BrandFilm-4

Ook Brand Impact maken?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden