Websites met impact

In het digitale tijdperk is het essentieel om een sterke online aanwezigheid te hebben. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw website niet alleen zichtbaar is, maar ook een blijvende impact heeft? Een website met impact maakt het verschil.

Jouw doelgroep bereiken met een website die eruit springt.

UMFANG-Websites_proces

Brand impact
umfang_Rodeo website

Onze Drie-Stappen Aanpak

Bij UMFANG Creative Agency richten we ons op het ontwikkelen van websites die uniek zijn voor elk bedrijf of organisatie. Ons proces omvat:

Research & Strategie: We beginnen met een diepgaand onderzoek naar jouw merk, doelgroep en marktpositie. Dit is essentieel voor het opstellen van een strategie die jouw online aanwezigheid versterkt.

Ontwerp & Ontwikkeling: Met deze strategie gaan we aan de slag om een op maat gemaakte website te ontwerpen. Wij combineren gebruiksvriendelijkheid met creatief design om een onvergetelijke gebruikerservaring te creëren.

Lancering & Optimalisatie: Na de lancering blijven we je website optimaliseren, om zo de best mogelijke impact te garanderen.

Start jouw project

Succesverhalen
VURB Architects - Website - UMFANG

Impactvolle Websites

Onze projecten spreken voor zich. Van de innovatieve campagnewebsite voor schoenenmerk Filmore als onderdeel van een 360 campagne, tot een gebruiksvriendelijke corporate website voor HSM Offshore Energy of een eCommerce website voor hondenbrokkenmerk Honderd.
We hebben bewezen dat een krachtige website het verschil kan maken. Elk project is een combinatie van creativiteit, technologie en strategie, gericht op meetbare resultaten.

Laten we samenwerken

Werken met UMFANG
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch
UMFANG_KLM_Bluey
Nike_Spark of Brilliance_UMFANG_Preview
UMFANG_Honderd
umfang_Rodeo website
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview
Chanel_Mademoiselle prive_UMFANG_Preview
ZOO Footwear - UMFANG
VURB architects - Website - UMFANG
UMFANG - Tim Blaney Davidson
UMFANG - About - Resultaatverhogend - Bastian Lievers
Marketing Tribune - UMFANG
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers
Chanel_Mademoiselle prive_UMFANG_Preview

Gebouwd voor engagement en conversie

De websites die wij maken zijn altijd met de focus op resultaat. Elke website die we ontwerpen, is uniek afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen bezoekers trekt, maar ook dat ze overgaan tot conversie. We gebruiken de best-practice technieken om via uniek UX design jouw website bezoekers om te zetten tot leads of directe verkopen.

Ik wil impact maken

wie zijn wij?
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Onze expertise inschakelen?

“Doelgerichte strategie, creativiteit en design van wereldklasse niveau tegen betaalbare prijzen. Ik kan UMFANG 100% aanbevelen bij elk bedrijf dat ambities heeft om te groeien.”

Gerben Lievers-UMFANG

Gerben Lievers Ondernemer / investeerder


Een website met impact?

Plan een vrijblijvende kennismaking van 20 minuten.

Plan nu

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden