Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Websites

De website is de digitale gateway van je bedrijf en is essentieel om door te kunnen groeien. Dit is de plek waar jij de waardes van je bedrijf communiceert, vertrouwen opbouwt, connectie maakt met de klant en antwoorden kan geven op belangrijke vragen over je bedrijf.


Onze aanpak

Digitale etalage

Het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Een bijbehorende website zien wij als de digitale etalage van je merk. Wat jij daarin vertelt, aanbiedt en verkoopt, weegt mee in het verdere succes van je bedrijf.

Doel van de website

Wat de insteek van een website moet zijn, verschilt per klant. Daarom is het heel belangrijk om na te denken wat het doel van de website moet zijn. Als we dit gedefinieerd hebben, dan ontwikkelen we een website die de visie van jouw bedrijf uitdraagt en zorgt voor resultaat.


Activiteiten

Contact opnemen

Wat anderen zeggen

“Bij het inschakelen van elkaars kennis en kunde ontstaat er op wondere wijze altijd een mooie synergie met een effectief resultaat wat gezien mag worden. Ik zie nou al uit naar het volgende project :)”

Arno Vije Full Stack Developer en Sparringpartner


Recent werk
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview
Coming soon
Tommy Hilfiger Tommy x Gigi
Gilde - UMFANG
Coming soon
Gilde Equity Management Borderless entrepreneurship

Contact

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team van founders staan je graag te woord.

Bastian Lievers

Bastian Lievers Creative Director
bastian@umfang.com

Tim Blaney Davidson

Tim Blaney Davidson Creative Director
tim@umfang.com


Benieuwd wat web kan doen voor jouw bedrijf? Doe de brandscan om erachter te komen wat de kansen zijn voor jouw bedrijf!

Brandscan gebruiken

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden