UMFANG Creative Agency presenteert nieuwe website RODEO

Het beste SaaS-bedrijf van 2022 – Rodeo heeft een nieuwe website gelanceerd. Rodeo is een projectmanagement tool die je helpt projecten winstgevender te maken.

Rodeo_UMFANG Creative Agency_Website

Het beste SaaS-bedrijf van 2022 – Rodeo heeft een nieuwe website gelanceerd. Rodeo is een projectmanagement tool die je helpt projecten winstgevender te maken.  De nieuwe website kwam tot stand door een samenwerking met UMFANG Creative Agency die verantwoordelijk was voor de strategie, ux en het design; en web ontwikkelaar Websteen.

Na de strategische groei investering van PSG eind juli, is Rodeo klaar voor de verdere groei. Tijdens een strategiesessie kwamen er relevante inzichten naar voren zoals het verduidelijken van de visuele koppeling tussen het merk en de tool, maar ook het primair centraal stellen van de verschillende doelgroepen. Door te laten zien hoe de tool wordt ingezet door creatieve bureaus, consultancies, video-producers, architecten en freelancers heeft de bezoeker een duidelijk en helder beeld van wat de tool te bieden heeft.

Pieter Vos, Founder & CEO van Rodeo zegt het volgende over onze samenwerking: “UMFANG did a great job on our new website. Creative, scientific and well-managed.”

Rodeo is opgericht in 2016 door Pieter Vos en is inmiddels actief in 4 landen, waaronder Nederland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Lees het artikel op FONK, Emerce of MarketingTribune.


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden