Geselecteerd voor Who to Watch 2022

Vandaag maken wij bekend dat wij door Fonk Magazine zijn geselecteerd voor de Who To Watch 2022.

Who to watch 2022

Vandaag maken wij bekend dat wij door Fonk Magazine zijn geselecteerd voor de Who To Watch 2022. Je kunt alles over UMFANG Creative Agency teruglezen op pagina 46 van Editie 347. In het artikel praten wij je bij over de visie, de toekomst en andere projecten.

Ieder jaar selecteert vakblad voor Fonk Magazine de ‘Who to Watch’, waarin de redactie bureaus uitlichten die opvallen. Soms zijn het bureaus die al behoorlijk wat jaren bestaan, soms zijn het agencies die kortgeleden zijn gestart en die met ronkende energie de wereld aan hun voeten dwingen.

“Wij zijn bijzonder vereerd dat we geselecteerd zijn voor deze titel. Een teken dat we op de goede weg zijn met UMFANG Creative Agency.”

Tim Blaney Davidson

Lees het artikel over de Who to Watch 2022 op FONK.


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden