Onze missie en journey

Met de kracht van merkstrategie, creativiteit en digital design helpen wij bedrijven groeien. We gaan op zoek naar de waarden van een bedrijf, ontdekken key-insights zodat we van daaruit een uniek en sterk merk kunnen neerzetten dat zich loswrikt van de concurrentie. Dit speelveld waar wij ons samen met bedrijven in begeven noemen wij de UMFANG.

Wij zijn een creative agency die brand impact maakt met onze klanten. Dit doen wij door middel van branding, websites en campagnes.

Het is onze missie om de maximale potentie uit een bedrijf te halen, kansen te benutten en succes te behalen voor onze klanten.


Dit vinden we belangrijk
UMFANG-brand impact

Brand impact

De wereld zit vol met merken, ieder met een eigen geluid. Om herkend te worden en op te vallen moet je een uniek geluid maken. Maar hoe doe je dat als merk? Je eigen stem vinden, dit uitdragen om vervolgens mensen in beweging te brengen en te raken is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bij UMFANG maken we de belevingswereld van jouw onderneming inzichtelijk en bedenken we oplossingen die passen bij de waarden van het merk en bijdraagt aan het succes van je bedrijf. Dit is de Brand Impact.

Brand impact maken met jouw bedrijf?
UMFANG - About - Resultaatverhogend - Bastian Lievers

Resultaat verhogend

Effectieve branding, een dynamische website en doeltreffende campagnes zijn cruciaal voor het succes van je bedrijf. Centraal staat altijd de verbinding met je doelgroep.

Heb je behoefte aan meer duidelijkheid in je positionering? Kan de conversie van je bedrijf optimaler? Vraag je je af of je bedrijf wel voldoende zichtbaar is? Of is het niet helemaal helder wie je klanten precies zijn? Als dit het geval is, loop je mogelijk waardevolle omzet mis.

Benieuwd naar de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de kansen te bespreken.

Neem contact op

Wie is Umfang?
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

De founders

UMFANG Creative Agency is opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson. Furore gemaakt als het eerste Nederlandse creatieve team dat een Future Lions in Cannes heeft gewonnen in 2014, winnaar van de Gouden Zaag als creatief talent van het jaar in 2017. Beide hebben als team, jarenlange internationale ervaring door bij grote creatieve bureau’s te hebben gewerkt zoals: DDB, AKQA en J. Walter Thompson in Parijs, Londen en Amsterdam. Daar hebben zij o.a voor grote merken gewerkt zoals: KLM, Chanel, Nike, Evian en ING. En nu met UMFANG Creative Agency het doel om dezelfde hoogstaande kwaliteit beschikbaar te maken voor iedere onderneming in Nederland.

UMFANG_Studio_Borne

Van oost naar west

Onze studio’s vind je in Borne en Hilversum en onze klanten zijn verspreid over heel Nederland. Op deze manier zijn wij in staat om zowel het oosten als het westen van Nederland van dienst te zijn met onze expertise. Heb jij behoefte om langs te komen bij een onze studio’s, neem dan contact met ons op. Wij zijn een flexibel team van strategisten en creatieven die nauw samenwerkt met een netwerk van freelance experts.

Heb jij een vraag, opdracht of een hele mooie uitdaging? Wij gaan iedere uitdaging graag met je aan.

Bezoek onze studio’s

Ontmoet het team dat bedrijven laat groeien.

Bastian Lievers Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson Co-Founder & Creative Director

Een selectie van onze partners

Rodeo

Rodeo is een alles-in-één projectmanagement tool. Voor deze internationale klant zijn wij creatief partner bij de ontwikkeling van de nieuwe website en campagnes.

Gilde Equity Management

Gilde Equity Management is een pionier in equity. Wij hebben in samenwerking met experts uit ons netwerk de merkstrategie, branding, film, fotografie en website ontwikkeld.

Carpworld.com

Carpworld.com is een karperspeciaalzaak waarbij we samen met de klant een compleet nieuw merkstrategie, merkidentiteit en merkverhaal hebben neergezet om een icoon te worden.


Benieuwd hoe wij brand impact kunnen maken met jouw bedrijf?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden