UMFANG is geselecteerd voor Who to Watch 2022 🎉

Onze missie en journey

Met de kracht van merkstrategie en digital design helpen wij bedrijven groeien door de journeys van het bedrijf in kaart te brengen. Van daaruit vinden we de kernwaarden van het bedrijf, ontdekken we key-insights en kunnen we een uniek en sterk merk neerzetten die zich loswrikt van je concurrentie. Dit speelveld waar wij ons samen met bedrijven in begeven noemen wij de UMFANG.

De strategische design partner voor bedrijven die willen groeien.

Geloof in het MKB

Wij bestaan om de MKB ondernemer vooruit te helpen. Waarom de MKB? Wij hebben gemerkt dat veel van de midden-klein bedrijven in Nederland nog geen merk zijn of niet weten hoe ze een merk moeten worden. Daar willen wij als strategische design partner graag bij helpen. Dit doen wij door 3 pilaren aan te bieden waar de MKB het meest baadt bij heeft voor een succesvolle onderneming, namelijk: branding, website en campagne.

Wij helpen bedrijven met strategie, branding, web en campagnes.

UMFANG Studio

Onze studio ligt in Amsterdam en onze klanten zijn verspreid over heel Nederland. Wij zijn een klein team van strategisten en creatieven die nauw samenwerkt met een netwerk van experts. Het team achter UMFANG heeft internationale kennis en ervaring in de creatieve industrie. Inmiddels runnen zij sinds 2 jaar een succesvolle creatieve onderneming.

Neem contact op

Wij bestaan omdat wij van bedrijven merken willen maken.

De founders

Het team achter UMFANG is Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson. Beide hebben als team internationale ervaring door bij grote creatieve bureau’s te hebben gewerkt zoals: DDB, AKQA en J. Walter Thompson in Parijs, Londen en Amsterdam. Daar hebben zij o.a voor merken gewerkt zoals: KLM, Chanel, Nike, Evian en ING. In de tijd dat zij beide nog voor deze bureau’s werkte, hadden zij altijd al de wens om de kwaliteit die zij daar voor A-merken maakte, ook toegankelijk te maken voor de MKB ondernemer. Zodoende zijn ze UMFANG begonnen.

Ontmoet het team dat bedrijven laat groeien.

Bastian Lievers Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson Co-Founder & Creative Director

De strategische design partner van

Carpworld.com

Carpworld.com is een karperspeciaalzaak waarbij we samen met de klant een compleet nieuw merkstrategie, merkidentiteit en merkverhaal hebben ontwikkeld.

Bekijk project

Unseen Heroes

Een initiatief van vrijwilligers die alledaagse helden van deze tijd op de voorgrond zet met portretten en interviews. Wij hebben de algehele strategie, branding en website ontworpen.

Nieuw venster

Ubari

Ubari is een platform voor succes in ondernemerschap. Voor dit bedrijf hebben wij een merkstrategie, naming, merkidentiteit en website voor neergelegd.

Klik op mij

VURB Architects

VURB Architects is een vooruitstrevend architectenbureau waarbij we onderdeel waren van een compleet nieuwe opzet van het bedrijf in strategie, branding en website.

Nee! Op mij!

Gilde Equity Management

Gilde Equity Management is een pionier in equity. Wij hebben in samenwerking met experts uit ons netwerk de merkstrategie, branding, film, fotografie en website ontwikkeld.

En ikke dan?

Eastgate Partners

Eastgate Partners verbindt bedrijven met ondernemers. Samen hebben wij een merkstrategie, merkverhaal en branding ontwikkeld die dicht op het hart van de ondernemer staat.

Kop of Munt

Kop of Munt is dé financiële dienstverlener voor de creatieve sector van Nederland. Wij hebben een creatieve oplossing bedacht voor de arbeidscommunicatie om werknemers te vinden die lekker zichzelf zijn.

Bekijk project

Ledger Leopard

Ledger Leopard is marktleider voor Blockchain oplossingen. Wij staan hen bij met verschillende projecten op het gebied van UX en UI waarbij wij mee helpen aan de functionele en visuele vertaling.

Bekijk project

Jouw bedrijf?

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk project

Benieuwd hoe wij brand impact kunnen maken met jouw bedrijf?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jouw te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden