Onze Amsterdamse studio verhuist naar Hilversum

Onze studio in het westen verhuist naar Hilversum.

UMFANG-creative-agency-Hilversum

Hilversum, Nederland – UMFANG Creative Agency kondigt aan dat onze studio in het westen verhuist naar het historische voormalige TROS gebouw in Hilversum. Deze belangrijke stap markeert een nieuw tijdperk voor UMFANG, waarbij we ons fysiek dichter bij het midden van Nederland positioneren.

Een strategische nieuwe locatie in Hilversum
De keuze voor het TROS gebouw als onze nieuwe thuisbasis is bewust. Met zijn rijke historie en centrale ligging biedt het gebouw zowel uitstekende bereikbaarheid als een inspirerende werkomgeving.
Het is een ideale plek voor onze unieke werkwijze, waarbij we, naast het bedenken van ideeën en het creëren van campagnes, branding en websites, een netwerk van experts inzetten op diverse specialisaties, onder leiding van onze regie en creatieve directie.

UMFANG-Hilversum

Borne blijft een belangrijke studio
Onze vestiging in Borne, gelegen in De Pastorie, behoudt haar belangrijke rol. Deze locatie blijft een essentieel onderdeel van onze aanwezigheid in Oost-Nederland. Als UMFANG werken wij veel remote en de pandemie heeft het belang van remote werken bevestigd. Onze flexibele aanpak maakt het mogelijk om snel te schakelen met experts uit zowel Nederland als de rest van de wereld, om zo samen met onze klanten mooie projecten te realiseren.

Klaar voor de toekomst in 2024 en verder
Terwijl we ons voorbereiden op het jaar 2024, zijn we vol verwachting over de voortzetting van onze groei en ontwikkeling. Of het nu gaat om projecten in Nederland, wereldwijd of op afstand, onze focus op creativiteit en het maken van impact voor merken en organisaties blijft hetzelfde.

Volg onze ontwikkelingen via onze social kanalen en onze website. We kijken uit naar wat 2024 voor ons in petto heeft – er komen mooie dingen aan! 

UMFANG-Hilversum

Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden