Lanceringscampagne Filmore binnen 46 uur uitverkocht

Filmore geeft aandelen weg aan eerste honderd klanten.

Filmore-footwear-schoenen-campagne-lancering-the first one hundred

Filmore, een nieuw Nederlands merk voor herenschoenen, lanceert op een bijzondere manier: bij aankoop van een paar schoenen worden de eerste honderd klanten aandeelhouder van het merk. Onder de titel ‘The First One Hundred’ worden fans van het eerste uur uitgenodigd om deel uit te maken van de groeiende community rondom het merk.

Filmore’s brand director, Coco Kling, legt uit: “Bij Filmore willen we alles vanaf het begin goed doen. Duurzaamheid is voor ons de norm, niet de uitzondering. We willen een gemeenschap opbouwen, mensen betrekken en hen de kans geven om daadwerkelijk deel uit te maken van ons merk. Door aandelen weg te geven aan de eerste honderd kopers, laten we zien dat we bereid zijn om onze overtuigingen in actie om te zetten en onze klanten op een dieper niveau bij ons merk te betrekken. Het is een uitnodiging om samen met ons te bouwen aan de toekomst van Filmore.”

Het merk lanceert de campagne met drie schoenenmodellen in diverse kleuren, die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de stijl en smaak van ambitieuze millennials. Deze modellen, vernoemd naar drie vulkanen: Etna, Saba en Hierro, vertegenwoordigen de visie en het vakmanschap van Filmore, en bieden een eigentijdse en duurzame uitstraling.

Filmore_Footwear_The First One Hundred

Fans van het eerste uur werden uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke kans. Het biedt hen niet alleen de mogelijkheid om schoenen van Filmore te bezitten, maar ook om te investeren in het merk en deel uit te maken van de groeiende Filmore-community. Als dank ontvangen de eerste honderd fans een officieel certificaat en een exclusieve video, die ze kunnen delen op hun sociale mediakanalen om hun betrokkenheid bij het merk te delen.

Campagne ontwikkeld door UMFANG Creative Agency
‘The First One Hundred’ is bedacht en ontwikkeld door UMFANG Creative Agency, samen met een netwerk van specialisten verantwoordelijk voor de strategie, creatie en uitwerking.


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden