Heb jij een creatieve en frisse blik nodig voor 2023? Met Ignite Creativity koop jij voor 1250 euro een dagkaars aan branduren.

Een volledige dag aan strategisch advies, creatieve concepten en ideeën van UMFANG Creative Agency. Jij bepaalt wanneer je deze uren in het nieuwe jaar inzet. Daarnaast doneren wij 250 euro van het totale bedrag aan UNICEF.


IGNITE CREATIVITY IN 2023
Ignite Creativity_UMFANG

Hoe werkt het?

Een Ignite Creativity kaars kost 1250 euro(ex. btw). Wanneer jij de Ignite Creativity dagkaars hebt besteld, nemen wij contact met jou op via de mail en sturen we de dagkaars naar je op. Jij mag zelf beslissen wanneer jij de dagkaars in 2023 wilt inzetten. In ruil zijn we een volledige dag tot je beschikking om jou te adviseren van strategisch advies, creatieve concepten en ideeën.

Hoe ziet een dag eruit?

Hoe ziet een dag eruit?

Om 09.00u starten we met een kick-off videocall waarbij we kennis maken en inventariseren naar de probleemstelling en uitdaging. Daarna gaan we voor jou aan de slag en mogen de creatieve branduren worden aangestoken. Om 17.00 hebben we opnieuw een videocall om de resultaten van de dag te presenteren.

Bestel nu
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Wat heb ik aan het einde van de dag?

Aan het einde van de dag heb jij een waardevolle presentatie vol met strategisch advies, creatieve concepten en ideeën die impact genereren voor je bedrijf en merk. Daarnaast steun je tegelijkertijd UNICEF en help je direct aan een flexibel onderwijspakket voor kinderen in crisis landen.

Donatie aan UNICEF
UNICEF_UMFANG Creative Agency

Donatie aan UNICEF

Van het totale bedrag doneren wij 250 euro aan de stichting UNICEF, waarvan een flexibel onderwijspakket kan worden aangeschaft waarmee direct na een ramp toch snel onderwijs kan worden gegeven. Het bevat alle benodigdheden om toch onderwijs te volgen, zoals 80 rugzakken, les- en opdrachtenboeken, pennen, gummen en kleurpotloden en voor leraren lesboeken, krijt en een schoolbord.

Bestel nu

IGNITE CREATIVITY IN 2023
UMFANG - Tim Blaney Davidson

FAQ

Wanneer kan ik de Ignite Creativity inzetten voor mijn bedrijf?

Je hebt het hele jaar de mogelijkheid om de Ignite Creativity in te zetten voor je bedrijf. Dit betekent dat je ons kunt inzetten wanneer het jou het beste uitkomt in 2023.

Een volledige dag de expertise van UMFANG Creative Agency. Wat houdt dat in?

We zouden jouw bedrijf op zo’n volledige dag kunnen helpen met één van de volgende uitdagingen:

• Helpen met creatieve ideeën voor een nieuwe campagne.

• Helpen met het opzetten van creatieve ideeën voor een social kalender.

• Strategisch advies en inzicht geven voor jouw bedrijf, product of dienst.

• Quickscan om te achterhalen wat de kansen zijn voor jouw bedrijf.

• Een dag aan hulp voor de opmaak van de designs van je socials.

Of misschien heb je wel een andere uitdaging waar wij onze expertise voor in kunnen zetten?

✨ Begin 2023 goed en Ignite Creativity!

Mag ik meerdere Ignite Creativity kaarsen kopen?

Ja, je kunt meerdere kaarsen kopen om op deze manier op een langere periode gebruik te maken van onze expertise en advies. In totaal kan je maximaal 365 kaarsen aanschaffen.

Waar kan ik de Ignite Creativity kaars voor inzetten?

Je kunt de Ignite Creativity kaars inzetten voor verschillende uitdagingen binnen je bedrijf. Misschien wil je graag een product of dienst in de markt zetten in 2023 of wil je graag je een social campagne opzetten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Kan ik de Ignite Creativity kaars ook inzetten als een deel van een project?

Je kunt de Ignite Creativity kaars inzetten voor verschillende uitdagingen binnen je bedrijf. Je hebt strategisch advies nodig voor je merk in het nieuwe jaar. Je hebt een frisse blik aan creatieve concepten nodig voor een aanstaande campagne. Misschien wil je graag een product of dienst in de markt zetten in 2023 of wil je graag je leuke ideeën die PR opleveren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Kan ik de Ignite Creativity kaars ook inzetten bij een lopend project van UMFANG Creative Agency?

Ja, je kunt de kaars ook inzetten als deel voor een project wat al loopt bij UMFANG Creative Agency. De vergoeding van de kaars zal worden toegepast als korting op het project wat al loopt.

Tot wanneer is de Ignite Creativity kaars geldig?

De Ignite Creativity kaars is volledig inzetbaar gedurende het jaar 2023. Je hebt dus in totaal 1 jaar om er gebruik van te maken.

Wie is UMFANG Creative Agency?

Bij UMFANG Creative Agency maken we de belevingswereld van jouw onderneming inzichtelijk en bedenken we oplossingen in branding, websites en campagnes die passen bij de waarden van het merk en bijdragen aan het succes van je bedrijf.

UMFANG Creative Agency is opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson. Beide hebben als team, jarenlange internationale ervaring door bij grote creatieve bureau’s te hebben gewerkt zoals: DDB, AKQA en J. Walter Thompson in Parijs, Londen en Amsterdam. Daar hebben zij o.a voor grote merken gewerkt zoals: KLM, Chanel, Nike, Evian en ING.


“I’ve worked on several projects with Tim & Bastian. I see them as very complementary to my creative process. Real problem solvers, with creative genius at their core and great guys to work with overall. Highly recommend them!”

Michiel Stock - UMFANG

Michiel Stock Head of Marketing – 2theloo


IGNITE CREATIVITY IN 2023

Heb jij in het nieuwe jaar creative firepower nodig?

Ignite creativity voor jouw business in 2023 door een kaars te bestellen. Creative firepower voor jouw bedrijf en doneer tegelijkertijd aan Unicef.
Wij zitten er klaar voor om aan de slag te gaan voor jouw bedrijf. Waar wacht je nog op?

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden