Ignite Creativity in 2023

UMFANG_Creative Agency_Ignite Creativity in 2023_article

Om 2022 op een positieve noot af te sluiten en 2023 met veel nieuwe inspiratie in te gaan, introduceert UMFANG Creative Agency: Ignite Creativity in 2023. Een dagkaars van € 1.250 waarmee jouw bedrijf of organisatie een hele dag aan strategisch advies, creatieve concepten en ideeën krijgt. Bij iedere bestelling wordt er € 250 gedoneerd aan UNICEF, dat wordt besteed aan een flexibel onderwijspakket in rampgebieden zoals Oekraïne, Pakistan en Soedan.

De ‘branduren’ van de Ignite Creativity dagkaars kunnen in het hele jaar van 2023 worden gebruikt. Hierdoor heb je de keuze en vrijheid om de expertise en advies van UMFANG Creative Agency in te zetten wanneer dat het beste uitkomt voor jouw bedrijf.

Tim Blaney Davidson, Co-Founder en Creative Director UMFANG: 
Veel bedrijven en merken zitten vast in hun communicatie en marketing. Deze bedrijven kunnen door een dag van onze creativiteit en onze manier van denken een boost krijgen om anders tegen de huidige plannen aan te kijken. Ons doel hiermee is om bedrijven en merken vooruit te helpen om impact te kunnen maken. En hoe mooi is het als we dit kunnen combineren door ook een steentje bij te dragen aan de toekomst van kinderen die het zo hard nodig hebben.

Benieuwd?
Wil jij de Ignite Creativity dagkaars bestellen en tegelijkertijd UNICEF steunen met een flexibel onderwijspakket?
Ga naar umfang.com/ignitecreativity en ontdek hoe zo’n dag eruit ziet!

UMFANG_Creative Agency_Ignite Creativity in 2023_article_3
UMFANG_Creative Agency_Ignite Creativity in 2023_article_2


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden