Hackathon Dutch Design Week ’22 Eindhoven

Dutch Design Week_Eindhoven_UMFANG Creative Agency

UMFANG Creative Agency neemt 27 & 28 Oktober deel aan de ‘Innovatielabs Hackathon: Open Cultuurdata’ tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.

Op uitnodiging van Tetem gaat vanuit UMFANG Bastian Lievers, samen met ‘Hacker’ Arno Vije van Comfort Studio en ‘Hustler’ Adedapo Aladegbaiye van Tetem werken in een tweedaagse hackathon met als challenge:

Wat als alle culturele live events vooraf goed vindbaar en achteraf goed doorzoekbaar en deelbaar zouden zijn?

Dutch Composers Now, InScience, NPO, Pakhuis de Zwijger, PublicSpaces, STRP, Tetem en Waag hebben hun data vrijgegeven voor deze hackathon. In totaal doen er acht hackathons-teams mee en allen onderzoeken welke technologie en infrastructuur er nodig is om tot een gedeeld platform te komen.

Pitch-avond vrijdag 28 oktober
Op 28 oktober presenteren de hackathonteams hun ideeën. Publiek is vrijdag 28 oktober vanaf 18.00 welkom bij de afsluitende presentatie in de Skybar van het Microlab op Strijp-S in Eindhoven! Een jury zal samen met het publiek de beste projecten kiezen. Vervolgens kunnen de aanwezigen zich inschrijven op de plannen en meedoen als partner, tester of het plan verder doorontwikkelen als sponsor of ondernemer. De beste projecten worden in het Innovatielabs-traject in de loop van 2022 en 2023 doorontwikkeld. De eindresultaten worden gepresenteerd tijdens DDW 2023.


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden