Employer Branding met impact

In een arbeidsmarkt die competitiever is dan ooit, is het essentieel om je als werkgever te onderscheiden. Iedereen lijkt op zoek naar hetzelfde talent. Maar hoe zorg je ervoor dat dit talent voor jouw organisatie kiest? Creatieve employer branding is de sleutel tot succes.

Bereik je doelgroep met een authentieke employer brand.


Onze aanpak
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Onze Drie-Stappen Aanpak

UMFANG Creative Agency specialiseert zich in het ontwikkelen van employer branding die resoneren met zowel huidige als potentiële werknemers. Onze benadering omvat drie fundamentele stappen:

Research & Strategie: De eerste stap is een grondige analyse van jouw bedrijfscultuur, doelgroep en positie in de markt. Deze inzichten zijn cruciaal voor het ontwikkelen van een strategie die jouw unieke merk versterkt in de competitieve arbeidsmarkt.

Concept & Creatie: Met een solide strategie als fundament, ontwerpen we creatieve concepten die jouw organisatie onderscheiden. Ons team gebruikt innovatieve ideeën en krachtige storytelling om een boeiende employer brand te creëren.

Implementatie: De strategie komt tot leven door een zorgvuldige implementatie over diverse kanalen, steeds met de focus op authenticiteit en consistentie voor maximale impact.

Aan de slag!

Succesverhalen
Kop of Munt - UMFANG

Creatieve Employer Branding

UMFANG Creative Agency tilt employer branding naar een hoger niveau met projecten voor toonaangevende bedrijven zoals Rodeo en Kop of Munt. Voor Rodeo hebben we hun unieke cultuur benadrukt met dynamische video’s en informele gesprekken, die precies de juiste talenten aantrokken. Met de ‘Lekker Jezelf Zijn’-campagne voor Kop of Munt belichtten we de authenticiteit van hun team, een frisse blik in de vaak formele accountancybranche. Bij UMFANG draait alles om authentieke en creatieve employer branding die echt resoneren en een verschil maken.

Laten we samenwerken

De meerwaarde
UMFANG_Employer branding

De voordelen van creatieve Wervingscampagnes

✔️ Grotere zichtbaarheid: Creatieve campagnes vallen op in de massa, waardoor je vacatures meer aandacht krijgen in een verzadigde markt.

✔️ Sterkere merkbeleving: Een unieke campagne versterkt je merkidentiteit, waardoor potentiële werknemers een positief beeld krijgen van jouw organisatie.

✔️ Hogere engagement: Creatieve campagnes genereren meer interactie, waardoor potentiële kandidaten eerder geneigd zijn om te solliciteren.

✔️ Duurzame Kostenbesparing: Het biedt een economisch voordeel door het ontwijken van de hoge headhunter fees (vaak 30% van het jaarsalaris per kandidaat) ten opzichte van een gerichte en strategische aanpak om kwalitatieve kandidaten te vinden.

 

Afspraak maken


wie zijn wij?
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Afspraak maken

Wervingscampagnes met resultaat
Rodeo_Ready tao own it_UMFANG_preview
Kop of Munt - UMFANG
Marketing Tribune - UMFANG
UMFANG-brand impact
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Wat ze over ons zeggen

“Doelgerichte strategie, creativiteit en design van wereldklasse niveau tegen betaalbare prijzen. Ik kan UMFANG 100% aanbevelen bij elk bedrijf dat ambities heeft om te groeien.”

Gerben Lievers-UMFANG

Gerben Lievers Ondernemer / investeerder


Neem contact op
UMFANG-brand impact

Klaar voor employer branding die een verschil maakt?

Klaar voor employer branding die een verschil maakt? Een strategie die niet alleen aantrekt maar ook verbindt met je toekomstige werknemers. Wij zijn er klaar voor om naar jouw uitdagingen te luisteren. Begin vandaag nog!

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden