Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Onze werkwijze en diensten

Als merk moet je klaar staan voor de vraagstukken van morgen. Hoe blijft jouw bedrijf zich vernieuwen, voorlopen en onderscheiden van de concurrentie? Dit soort vraagstukken gaan wij maar al te graag aan. Jouw merk moet blijven hangen en mensen raken. Zo maak je brand impact.

De start van elk project begint met de UMFANG van jouw bedrijf

UMFANG_Chart

Brand Impact maken met jouw bedrijf?

Wij zijn een creative agency die bedrijven helpt brand impact te maken. Dit doen wij door onszelf onder te dompelen in de wereld van je onderneming en deze helder in kaart te brengen.

Dit noemen wij de UMFANG van jouw bedrijf. Door onze strategische manier van werken, denken wij altijd een paar stappen vooruit en creëren wij werk dat zich ècht onderscheidt.


Branding

Veel bedrijven weten waar ze voor staan, maar hebben moeite om dit uit te dragen. De ruis die hierdoor ontstaat met de doelgroep is de grootste drempel voor groei en lange-termijn succes. Wij helpen je stap-voor-stap om je bedrijf helder te positioneren voor jezelf en de wereld.

Een bedrijf met een sterke merkstrategie en visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je doelgroep. Zo we bouwen samen aan een merk met UMFANG.

Bekijk alle branding

Websites

Een website is de digitale etalage van je merk. Wat jij daarin vertelt, aanbiedt en verkoopt, is cruciaal voor het verdere succes van je bedrijf. Dit is de plek waar jij een connectie maakt met jouw doelgroep.

De doelstelling van een website verschilt per bedrijf. Als wij dit hebben gedefinieerd, ontwikkelen we een website die de visie van jouw bedrijf uitdraagt en zorgt voor resultaat.

Bekijk alle websites

Campagnes

Wij maken impactvolle en spraakmakende campagnes die bovenal effectief zijn en bijdragen aan jouw business doelstellingen. Ook denken wij middelenvrij en vanuit een communicatiestrategie in plaats van korte-termijn tactieken. Het budget zetten wij zo effectief mogelijk in, voor het beste resultaat.

Een sterke campagne ontwikkel je niet zomaar. Het is belangrijk om van tevoren het gedrag in kaart te brengen en tot menselijke inzichten te komen. De doelgroep zal zich moeten herkennen in je campagne. Alleen zo kan een campagne het gewenste effect hebben voor je bedrijf.

Bekijk alle campagnes


Wat ze over ons zeggen

“Both Bastian and Tim have a fantastic attitude, great ideas, and fun to work with. The guys have a breadth of experience and comfortable bringing creativity and innovation to any team.”

James Scott - AKQA - UMFANG

James Scott General Manager – AKQA Amsterdam


neem vandaag nog contact op
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact op.


Contact

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team van founders staan je graag te woord.

Bastian Lievers

Bastian Lievers Creative Director
bastian@umfang.com

Tim Blaney Davidson

Tim Blaney Davidson Creative Director
tim@umfang.com

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden