Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Creative Agency

Ontdek UMFANG Creative Agency en maak impact met jouw merk.

Bij UMFANG Creative Agency draait alles om het maken van impact met je merk.

Ontdek hoe we je kunnen helpen om je merk te positioneren als een sterk en onderscheidend merk in de markt.


Brand impact
UMFANG-brand impact

Onderscheid je van de concurrentie

Als bedrijf is het essentieel om op te vallen en bij je doelgroep te blijven hangen. Een onderscheidend merk is daarbij van cruciaal belang. Bij UMFANG Creative Agency geloven we dat creativiteit van essentieel onderdeel is voor een onderscheidend merk. Wij zijn er om jouw merk op te bouwen en te laten opvallen bij je doelgroep.

Bekijk onze diensten
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Geef jouw merk een eigen gezicht met creativiteit en onderscheidend vermogen

Een sterk en onderscheidend merk is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Het is een hele uitdaging om een ​​eigen identiteit te creëren in een markt waar de concurrentie hoog is. Bij UMFANG Creative Agency begrijpen we het belang van creativiteit en onderscheidend vermogen bij het opbouwen van een uniek merk. Wij werken samen met bedrijven om hun merk te laten opvallen en zich te onderscheiden van de concurrentie en los te wrikken.

Neem contact op
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Vergroot je impact met een sterk merk

Een sterk merk kan het verschil maken tussen onopvallend en succesvol zijn. Door creatieve ideeën en een onderscheidende merkstrategie te implementeren, kun je jouw merk laten opvallen en een blijvende indruk maken bij je doelgroep. Bij UMFANG Creative Agency begrijpen we de waarde van een sterk merk en helpen we je graag om dit te bereiken.

Ik wil brand impact maken
Marketing Tribune - UMFANG

Zet je merk op de kaart met UMFANG Creative Agency

Bij UMFANG Creative Agency in Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om een onderscheidend merk te hebben dat opvalt bij de doelgroep. We bieden een breed scala aan creatieve diensten, van branding en websites tot campagne-ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt en je bedrijf kan groeien.

Onze expertise inschakelen?

Brand impact
UMFANG_KLM_Bluey
Nike_Spark of Brilliance_UMFANG_Preview
UMFANG_Honderd
Just Diggit_UMFANG_24theplanet
Rodeo website
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview

“I’ve worked on several projects with Tim & Bastian. I see them as very complementary to my creative process. Real problem solvers, with creative genius at their core and great guys to work with overall. Highly recommend them!”

Michiel Stock - UMFANG

Michiel Stock Head of Marketing – 2theloo


UMFANG Creative Agency
UMFANG -Studio-Amsterdam-Veemkade

Zou je graag willen weten hoe je een sterk en onderscheidend merk kunt bouwen?

Benieuwd hoe wij brand impact kunnen maken met jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden