Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Creative Agency Nederland

Op zoek naar een creative agency in Nederland? Maak kennis met UMFANG Creative Agency en maak impact met jouw merk!

Een krachtig en uniek merk dat zich onderscheidt van de concurrentie.

Bij UMFANG Creative Agency Nederland staan we voor je klaar om impact te maken met jouw merk.


Brand impact
UMFANG-brand impact

Maak jouw merk onderscheidend

Als bedrijf wil je opvallen en blijven hangen bij je doelgroep. Dat doe je door je merk onderscheidend te maken en te laten opvallen tussen de concurrentie. Bij UMFANG Creative Agency geloven we dat creativiteit de sleutel is tot een sterk en onderscheidend merk. Wij zetten onze creatieve expertise in om jouw merk op te bouwen en te laten opvallen bij je doelgroep.

Bekijk onze diensten
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Het belang van creativiteit en onderscheidend vermogen voor jouw merk

Veel bedrijven hebben moeite om zich te onderscheiden in een verzadigde markt en een uniek merk op te bouwen. Vaak wordt dezelfde taal, kleuren en beelden gebruikt als de concurrentie, waardoor het bedrijf niet opvalt bij de doelgroep. Het ontbreken van een eigen gezicht en impact kan de groei van het bedrijf belemmeren.

Neem contact op
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Indruk maken met een sterk merk

Maar stel je voor dat je merk wél opvalt bij je doelgroep. Dat je een blijvende indruk maakt en je bedrijf kan groeien tot een sterk merk. Door creativiteit en onderscheidend vermogen te integreren in je merkstrategie, kan je deze impact bereiken.

Ik wil brand impact maken
Marketing Tribune - UMFANG

UMFANG Creative Agency helpt jouw merk om zich te onderscheiden

Bij UMFANG Creative Agency helpen we jouw merk om zich te onderscheiden en een blijvende indruk te maken bij de doelgroep. Onze studio’s bevinden zich in Amsterdam en Borne. Zo kunnen we zowel het oosten als het westen van Nederland van dienst zijn met onze expertises en werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken en te optimaliseren voor maximale impact. Of het nu gaat om branding, websites of het bedenken en ontwikkelen van creatieve campagnes, we zetten onze creatieve expertise in om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt en je bedrijf kan groeien.

Onze expertise inschakelen?

Brand impact
UMFANG_KLM_Bluey
Nike_Spark of Brilliance_UMFANG_Preview
UMFANG_Honderd
Just Diggit_UMFANG_24theplanet
Rodeo website
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview

“Creativity deeply embedded in research and observations. Besides that: great team to work with”

Rodeo - Pieter Vos

Pieter Vos Founder & CEO – Rodeo


Creative agency amsterdam
UMFANG -Studio-Amsterdam-Veemkade

Bouwen aan een sterk en onderscheidend merk?

Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe UMFANG jouw bedrijf kan laten groeien.

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden