Creatieve Campagnes met impact

Elk merk schreeuwt om aandacht, maar met creativiteit en vernieuwing maak je het verschil. Wij hebben de expertise om campagnes te ontwikkelen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vertalen naar impact.

Raak je doelgroep op de juiste plek met de juiste boodschap.


Onze aanpak
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Onze Drie-Stappen Aanpak

Bij UMFANG Creative Agency focussen we op het creëren van impactvolle en creatieve marketingcampagnes, afgestemd op de unieke waarden en behoeften van elk merk. Onze benadering is opgebouwd uit drie essentiële stappen:

Research & Strategie: We starten met een analyse van je merk, doelgroep en marktpositie. Deze informatie is cruciaal om een gefundeerde strategie op te bouwen die niet alleen de identiteit van je merk versterkt, maar ook de zichtbaarheid vergroot.

Concept & Creatie: Vanuit deze strategie ontwikkelen we creatieve concepten die jouw merk onderscheiden. Ons team benut innovatieve ideeën en krachtige storytelling om aantrekkelijke en memorabele campagnes te bedenken en realiseren.

Implementatie: De strategie en concepten worden werkelijkheid door een zorgvuldige uitvoering over verschillende kanalen, steeds verfijnd en geoptimaliseerd voor de beste resultaten.

Aan de slag!

Succesverhalen
Kop of Munt - UMFANG

Succesvolle Campagnevoorbeelden

Bij UMFANG hebben we bewezen impact te kunnen maken met innovatieve campagnes voor merken zoals Rodeo en Filmore Footwear. Voor Rodeo hebben we hun vooruitstrevende cultuur benadrukt met dynamische video’s, terwijl we voor Filmore ‘The First One Hundred’ lanceerden, waarbij klanten exclusieve schoenen en aandelen in het merk konden kopen. Deze campagne verkocht binnen 46 uur uit en positioneerde Filmore sterk in de competitieve herenschoenenmarkt. Door middel van strategische digitale en fysieke marketingtactieken hebben deze campagnes niet alleen aandacht gegenereerd, maar ook een blijvende merkimpact en een loyale klantenbasis gecreëerd.

Laten we samenwerken


De meerwaarde
UMFANG_Employer branding

De voordelen van onze creatieve campagnes

✔️ Grotere Zichtbaarheid: Onze campagnes springen eruit, wat zorgt voor meer aandacht voor je merk in een vaak verzadigde markt.

✔️ Sterkere merkbeleving: Een unieke campagne versterkt je merkidentiteit, wat positieve percepties bij potentiële klanten bevordert.

✔️ Hogere engagement: Creatieve benaderingen stimuleren meer interactie, wat leidt tot hogere conversies.

 

Afspraak maken

Wervingscampagnes met resultaat
Rodeo_Ready tao own it_UMFANG_preview
Kop of Munt - UMFANG
Marketing Tribune - UMFANG
UMFANG-brand impact
UMFANG - Tim Blaney Davidson

wie zijn wij?
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Afspraak maken

Wat ze over ons zeggen

“Both Bastian and Tim have a fantastic attitude, great ideas, and fun to work with. The guys have a breadth of experience and comfortable bringing creativity and innovation to any team.”

James Scott - AKQA - UMFANG

James Scott General Manager – AKQA Amsterdam


Neem contact op
UMFANG-brand impact

Klaar om een campagne te starten die echt impact maakt?

Wij staan klaar om een unieke en effectieve campagne te ontwikkelen die jouw doelgroep raakt. Neem contact op en vertel ons jouw wensen en uitdagingen.

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden