Get in touch

Heb jij een brandende vraag, een leuk project of een uitdaging die je graag met ons wilt delen? Neem dan contact op met het formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Wij gaan iedere uitdaging graag met je aan.


Laat jouw bericht achter
UMFANG-Tim Blaney Davidson

Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

UMFANG_Hilversum

Bezoek ons in Hilversum

Onze studio in Hilversum is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. De studio bevindt zich in het oude Tros-gebouw en nu Bedrijfsverzamelgebouw HilversumEen. Centraal gelegen tussen het station en het mediapark van Hilversum.

UMFANG Hilversum

Lage Naarderweg 45-47 – Unit 1.18
1217 GN Hilversum

UMFANG_Studio_Borne

Bezoek ons in Borne

In hartje Twente is onze studio te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer.
De studio bevindt zich in De Pastorie in het centrum van Borne.

UMFANG Borne
Stationstraat 1
7622 LW Borne


Benieuwd hoe wij brand impact kunnen maken met jouw bedrijf?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jouw te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden