Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Campagnes

Je hebt een nieuwe product of dienst die je graag wilt vermarkten, maar je weet niet hoe? Een creatieve online campagne kan daarbij helpen. Wij helpen bedrijven met het bedenken en opzetten van zo’n campagne, om vervolgens de boodschap zo goed mogelijk te laten landen bij de doelgroep.


Onze aanpak

Effectiviteit

Wij maken impactvolle en spraakmakende campagnes die bovenal effectief zijn en bijdragen aan jouw business doelstellingen. Ook denken wij middelenvrij en vanuit een communicatie strategie in plaats van korte-termijn tactieken. Het budget zetten wij zo effectief mogelijk in, voor het beste resultaat.

Menselijke inzichten

Een sterke campagne ontwikkel je niet zomaar. Het is belangrijk om van tevoren het gedrag in kaart te brengen en tot menselijke inzichten te komen. De doelgroep zal zich moeten herkennen in je campagne. Alleen zo kan een campagne het gewenste effect hebben voor je bedrijf.


Activiteiten

Contact opnemen

Wat anderen zeggen

“Creativity deeply embedded in research and observations. Besides that: great team to work with”

Rodeo - Pieter Vos

Pieter Vos Founder & CEO – Rodeo


campagne werk aanvragen

Benieuwd naar ons campagne werk?

Omdat ons werk veelal bij andere bureau’s is bedacht en ontwikkeld kunnen wij het werk niet tonen op onze website. Ben je benieuwd naar wat we in huis hebben? Laat je e-mail adres achter en wij sturen het werk naar je toe.


Recent werk
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview
Coming soon
Tommy Hilfiger Tommy x Gigi
Gilde - UMFANG
Coming soon
Gilde Equity Management Borderless entrepreneurship

Contact

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team van founders staan je graag te woord.

Bastian Lievers

Bastian Lievers Creative Director
bastian@umfang.com

Tim Blaney Davidson

Tim Blaney Davidson Creative Director
tim@umfang.com


Benieuwd hoe wij brand impact kunnen maken met jouw bedrijf?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jouw te bespreken.

Contact opnemen

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden