Vraag de gratis brandscan aan voor jouw bedrijf.

Wat kun je verwachten?

  • Op werkdagen word je binnen 24 uur teruggebeld door ons team.
  • Telefonische inventarisatie met één van onze creative directors.
  • Jouw huidige situatie en kansen in kaart gebracht.

Brandscan aanvragen

Waar kunnen we jouw bedrijf mee helpen?

In 3 simpele stappen helpen wij je verder.

Telefonische inventarisatie

Nadat jij het formulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een e-mail met de benodigde informatie over onze studio. Ook heb je de mogelijkheid om via een weblink, een tijdsslot te reserveren waarop we je op je ideale moment kunnen terugbellen.

Mocht je door wat voor reden dan ook niet in staat zijn om binnen 24 uur een tijdslot in te vullen, bellen wij je hoe dan ook terug. Tijdens dit telefoongesprek zullen wij samen inventariseren wat de wensen en mogelijkheden zijn voor onze potentiële samenwerking. Geheel vrijblijvend!

Uitvoeren van brandscan

Nadat we elkaar via de telefoon elkaar hebben gesproken, zullen wij een brandscan uitvoeren op je bedrijf. We zullen hier geheel vrijblijvend aankaarten waar voor jouw bedrijf de kansen liggen en waar de verbeterpunten.

Het zal gemiddeld 5 werkdagen duren voordat de brandscan voor jouw bedrijf klaar staat. Deze ontvang je in je mailbox door een van onze medewerkers. Ook zullen we een telefonische afspraak inplannen om de brandscan met je te bespreken.

Bespreken van brandscan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ut condi mentum est. Pellentesque non vehicula nisl, eu molestie erat. Quisque eu nisl urna. Sed eros magna, consequat eu porttitor ut, pretium placerat odio vehicul.

Morbi et dapibus quam. Nunc venenatis massa rutrum, malesuada ex vitae, faucibus metus. Donec efficitur vitae risus gravida sodales. Duis pellentesque risus in dictum efficitur. In eget vestibulum turpis, at rutrum purus.


Wat ze over ons zeggen

“Bij het inschakelen van elkaars kennis en kunde ontstaat er op wondere wijze altijd een mooie synergie met een effectief resultaat wat gezien mag worden. Ik zie nou al uit naar het volgende project :)”

Arno Vije Full Stack Developer en Sparringpartner


Contact

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team van founders staan je graag te woord.

Bastian Lievers

Bastian Lievers Creative Director
bastian@umfang.com

Tim Blaney Davidson

Tim Blaney Davidson Creative Director
tim@umfang.com


Benieuwd welke services het beste bij jou past? Doe de brandscan om erachter te komen wat de kansen zijn voor je bedrijf.

Brandscan gebruiken

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden