Ignite Creativity met jouw bedrijf! Neem contact op voor een afspraak 🚀

Branding

De meeste bedrijven met wie we samenwerken zijn nog geen merk. Wij helpen deze bedrijven om een merk te worden. Dit doen wij door samen met de ondernemer, de branding op te pakken voor het bedrijf. We helpen hierbij met de positionering, merkverhaal en huisstijl.


Onze aanpak

Lange-termijn succes

Veel bedrijven weten waar ze voor staan, maar hebben moeite om dit uit te dragen. De ruis die hierdoor ontstaat met de doelgroep is de grootste drempel voor groei en lange-termijn succes. Wij helpen je stap-voor-stap om je bedrijf helder te positioneren voor jezelf en de wereld.

Herkenbaarheid

Een bedrijf met een sterke merkstrategie en visuele identiteit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je doelgroep. Ook moeten de waarden van je bedrijf in elke laag goed zijn doorgevoerd, voor optimaal resultaat.


Activiteiten

Neem contact op

Wat anderen zeggen

“Creativity deeply embedded in research and observations. Besides that: great team to work with”

Rodeo - Pieter Vos

Pieter Vos Founder & CEO – Rodeo


Recent werk
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview
Coming soon
Tommy Hilfiger Tommy x Gigi
Gilde - UMFANG
Coming soon
Gilde Equity Management Borderless entrepreneurship

Contact

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team van founders staan je graag te woord.

Bastian Lievers

Bastian Lievers Creative Director
bastian@umfang.com

Tim Blaney Davidson

Tim Blaney Davidson Creative Director
tim@umfang.com


Benieuwd naar Branding voor jouw bedrijf? Doe de brandscan om erachter te komen wat de kansen zijn voor jouw bedrijf!

Brandscan gebruiken

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft student-exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact
bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact
tim@umfang.com

Scroll naar beneden