Brand Strategy met impact

Bij UMFANG Creative Agency zetten we ons in voor het ontwikkelen van doeltreffende brand strategies die uw merk onderscheiden en versterken. Begrijpen hoe uw merk zich kan onderscheiden in een concurrerende markt, is onze specialiteit.

Haal het maximale uit je bedrijf met UMFANG Creative Agency. Bij ons draait alles om het maken van brand impact. 

Ontdek hoe wij je kunnen helpen om een sterk en onderscheidend merk op te bouwen.


Brand impact
UMFANG-brand impact

Versterk uw Merk met een doordachte Brand Strategy

Een succesvolle brand strategy gaat verder dan een opvallend logo of een catchy slogan. Het draait om het opbouwen van een merkidentiteit die resonantie vindt bij uw doelgroep en uw bedrijf een duidelijke richting geeft. Bij UMFANG Creative Agency begrijpen we dit principe en passen we het toe om uw merk naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk onze diensten
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Diensten op maat voor uw brand strategy

Of het nu gaat om het herpositioneren van uw merk, het lanceren van een nieuw product, of het versterken van uw huidige merkidentiteit, UMFANG Creative Agency biedt een breed scala aan diensten die essentieel zijn voor een effectieve brand strategy. Wij zorgen voor een aanpak op maat die aansluit bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Neem contact op
UMFANG-Tim Blaney Davidson

Indruk maken met een sterk merk

Het is essentieel voor bedrijven om zich te onderscheiden in een verzadigde markt om een uniek en sterk merk op te bouwen. Veel bedrijven kampen met de uitdaging om op te vallen, vaak door het gebruik van dezelfde taal, kleuren en beelden als hun concurrenten, wat resulteert in een gebrek aan onderscheidend vermogen en impact. Dit kan de groei van het bedrijf belemmeren. Echter, door creativiteit en onderscheidend vermogen te integreren in de merkstrategie, kunnen bedrijven zich onderscheiden, een blijvende indruk maken bij hun doelgroep, en zo de groei naar een sterk en opvallend merk realiseren.

Ik wil brand impact maken
Marketing Tribune - UMFANG

UMFANG Creative Agency helpt jouw merk om zich te onderscheiden

Bij UMFANG Creative Agency, creatief bureau, helpen we jouw merk om zich te onderscheiden en een blijvende indruk te maken bij de doelgroep. We werken samen met onze klanten om hun merk te versterken en te optimaliseren voor maximale impact. Of het nu gaat om branding, websites of het bedenken en ontwikkelen van creatieve campagnes, we zetten onze creatieve expertise in om ervoor te zorgen dat jouw merk opvalt en je bedrijf kan groeien.

Onze expertise inschakelen?

Brand impact
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch
UMFANG_KLM_Bluey
Nike_Spark of Brilliance_UMFANG_Preview
UMFANG_Honderd
Just Diggit_UMFANG_24theplanet
umfang_Rodeo website
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview

“Dankzij UMFANG heeft ons bedrijf een positionering gekregen die aantoonbaar bij heeft gedragen aan de snelle groei van ons bedrijf.”

Rogier Smit - Carpworld.com

Rogier Smit Co-owner – Carpworld.com


wie zijn wij?
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een creatief bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Laten we kennis maken

Brand strategy
UMFANG-creative-agency-Hilversum

Bouwen aan een sterk en onderscheidend merk?

Bent u klaar om uw merk te transformeren met een strategie die echt impact maakt? Neem vandaag nog contact op met UMFANG Creative Agency en ontdek hoe wij uw merk kunnen helpen groeien en bloeien door middel van een krachtige brand strategy.

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden