Brand Marketing met impact

Bij UMFANG Creative Agency richten we ons op het ontwikkelen van doeltreffende brand marketing strategieën die uw merk onderscheiden en versterken. Wij begrijpen hoe cruciaal het is om uw merk te laten opvallen in een competitieve markt.

Haal het maximale uit je bedrijf met UMFANG Creative Agency. Bij ons draait alles om het maken van brand impact. 

Ontdek hoe wij je kunnen helpen om een sterk en onderscheidend merk op te bouwen.


Brand impact
UMFANG-brand impact

Maak het verschil

Haal het maximale uit uw bedrijf met UMFANG Creative Agency. Onze focus ligt op het creëren van significante brand impact door middel van innovatieve brand marketing. Versterk uw merk met onze doordachte brand marketing aanpak. Succesvolle brand marketing omvat meer dan alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp; het gaat om het bouwen van een merkidentiteit die diep resoneert met uw doelgroep.

Bekijk onze diensten
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Onze Diensten voor jouw Brand Marketing

Of het nu gaat om het herpositioneren van uw merk, het lanceren van een nieuw product, of het versterken van uw huidige merkidentiteit, UMFANG Creative Agency biedt een breed scala aan diensten die cruciaal zijn voor een impactvolle brand marketing. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering die perfect aansluit bij uw unieke behoeften en doelstellingen.

Neem contact op
UMFANG-Tim Blaney Davidson

Indruk maken met een sterk merk

In een verzadigde markt is het essentieel voor bedrijven om zich te onderscheiden en een uniek en sterk merk op te bouwen. Met onze creatieve en onderscheidende aanpak in brand marketing, helpen we bedrijven om op te vallen en een blijvende indruk te maken bij hun doelgroep.

Ik wil brand impact maken
Marketing Tribune - UMFANG

UMFANG Creative Agency helpt jouw merk om zich te onderscheiden

Bij UMFANG Creative Agency helpen we uw merk om zich te onderscheiden met effectieve brand marketing strategieën. We werken samen met onze klanten om hun merk te versterken en te optimaliseren voor maximale impact.

Onze expertise inschakelen?

Brand impact
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch
UMFANG_KLM_Bluey
Nike_Spark of Brilliance_UMFANG_Preview
UMFANG_Honderd
Just Diggit_UMFANG_24theplanet
umfang_Rodeo website
Tommy Hilfiger_GIGI_UMFANG_Preview

“Dankzij UMFANG heeft ons bedrijf een positionering gekregen die aantoonbaar bij heeft gedragen aan de snelle groei van ons bedrijf.”

Rogier Smit - Carpworld.com

Rogier Smit Co-owner – Carpworld.com


wie zijn wij?
UMFANG - About - Tim Blaney Davidson - Bastian Lievers

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een creatief bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Laten we kennis maken

Creatief bureau
UMFANG-creative-agency-Hilversum

Bouwen aan een sterk en onderscheidend merk?

Bent u klaar om uw merk te transformeren met effectieve brand marketing? Neem vandaag nog contact op met UMFANG Creative Agency en ontdek hoe wij uw merk kunnen helpen groeien en bloeien.

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden