Arbeidsmarktcommunicatie met impact

In een tijd waarin het vinden van nieuwe, geschikte werknemers uitdagender is dan ooit, is het cruciaal om je te onderscheiden in de drukke arbeidsmarkt. Iedereen lijkt op zoek naar dezelfde talentvolle individuen. Maar hoe zorg je ervoor dat talenten kiezen voor jouw organisatie? Arbeidsmarktcommunicatie die echt impact maakt, is het antwoord.

Je potentiële kandidaat raken met de juiste aanpak.


Onze aanpak
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Onze Drie-Stappen Aanpak

Bij UMFANG Creative Agency concentreren we ons op het ontwikkelen van arbeidsmarktcommunicatiestrategieën die starten met een diepgaand begrip van de unieke eigenschappen van elk bedrijf. Onze aanpak omvat drie cruciale stappen:

Research & Strategie: We beginnen met een grondige analyse van jouw bedrijfscultuur, doelgroep en marktpositie. Deze informatie vormt de basis voor een strategie die niet alleen jouw merkidentiteit versterkt maar ook je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt verbetert.

Concept & Creatie:Vanuit deze strategie ontwikkelen we creatieve concepten die jouw organisatie onderscheiden. Ons team maakt gebruik van innovatieve ideeën en effectieve storytelling om boeiende en aantrekkelijke communicatie te ontwerpen.

Implementatie: De strategie wordt werkelijkheid door een zorgvuldige implementatie via diverse kanalen, telkens aangepast en geoptimaliseerd voor de beste resultaten.

Aan de slag!

Succesverhalen
Kop of Munt - UMFANG

Effectieve Arbeidsmarktcommunicatie

UMFANG Creative Agency brengt arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger niveau met unieke projecten zoals voor Rodeo en Kop of Munt. Voor Rodeo benadrukten we hun innovatieve cultuur met dynamische, functiespecifieke video’s en informele gesprekken, waardoor we de juiste talenten aantrokken. Bij Kop of Munt kozen we voor de ‘Lekker Jezelf Zijn’-campagne, die de authenticiteit van hun team toonde in de vaak formele accountancybranche. Bij UMFANG draait alles om authentieke en creatieve communicatiestrategieën die resoneren bij het doelpubliek en daadwerkelijk verschil maken.

Laten we samenwerken


De meerwaarde
UMFANG_Employer branding

De voordelen van creatieve Wervingscampagnes

✔️ Grotere zichtbaarheid: Creatieve campagnes vallen op in de massa, waardoor je vacatures meer aandacht krijgen in een verzadigde markt.

✔️ Sterkere merkbeleving: Een unieke campagne versterkt je merkidentiteit, waardoor potentiële werknemers een positief beeld krijgen van jouw organisatie.

✔️ Hogere engagement: Creatieve campagnes genereren meer interactie, waardoor potentiële kandidaten eerder geneigd zijn om te solliciteren.

✔️ Duurzame Kostenbesparing: Het biedt een economisch voordeel door het ontwijken van de hoge headhunter fees (vaak 30% van het jaarsalaris per kandidaat) ten opzichte van een gerichte en strategische aanpak om kwalitatieve kandidaten te vinden.

 

Afspraak maken

wie zijn wij?
UMFANG-Creative Agency-Fonk-Who to watch

Over UMFANG

UMFANG Creative Agency, opgericht door Bastian Lievers en Tim Blaney Davidson, is een bureau dat zich richt op impactvolle branding, websites en campagnes met locaties in Borne en Hilversum. Met internationale ervaring uit Parijs, Londen en Amsterdam, en een geschiedenis van prijswinnende creativiteit, is UMFANG’s missie om topkwaliteit dienstverlening toegankelijk te maken voor elk Nederlands bedrijf. De oprichters, bekend om hun creatieve talent (winnaars van Future Lions in Cannes en de Gouden Zaag), zijn nu 6 jaar creatief ondernemer en hebben ervaring met grote merken als KLM, Chanel, Nike, Evian en ING, en streven ernaar deze ervaringen toe te passen om de potentie van bedrijven volledig te benutten.

Afspraak maken

Wervingscampagnes met resultaat
Rodeo_Ready tao own it_UMFANG_preview
Kop of Munt - UMFANG
Marketing Tribune - UMFANG
UMFANG-brand impact
UMFANG - Tim Blaney Davidson

Wat ze over ons zeggen

“Thanks to UMFANG we achieved an unforgettable launch of our brand Filmore. Their boundless creativity and dedication were invaluable, resulting in a success for several campaigns.”

Myrthe Vervaart Marketing Manager at Filmore Footwear


Neem contact op
UMFANG-brand impact

Klaar voor arbeidsmarktcommunicatie met impact?

Een strategie die jouw toekomstige werknemers bereikt en enthousiasmeert. Wij staan klaar om naar jouw uitdagingen te luisteren. Wat houdt je nog tegen?

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden