Appen met Tim Blaney Davidson & Bastian Lievers

Dot Alpha heeft een herpositionering gehad en is nu omgedoopt tot UMFANG Creative Agency. Wat betekent dat voor de toekomst van het bureau en waar gaan ze zich mee bezig houden? En wat is UMFANG? FONK sprak met founders Tim Blaney Davidson en Bastian Lievers over de nieuwe strategie.

Tim Blaney Davidson: Hi!
Bastian Lievers: Hey Anne!
Hoihoi! Leuk dat jullie zo spontaan even kunnen kletsen
Gefeliciteerd met de nieuwe positionering en naam van jullie agency!


Lees het hele What’s App-gesprek verder op FONK


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden