‘AI Wish You a Merry Christmas’: Een twist aan de traditionele kerstkaart.

Dit jaar brengen we de kerstkaart naar een nieuw niveau dankzij AI.

Aiwishyouamerrychristmas-umfang-comfortstudio

De feestdagen staan voor de deur en de stress begint te pieken, maar geen zorgen – UMFANG Creative Agency en Comfort Studio Digital Development hebben dé oplossing: ‘AI Wish You a Merry Christmas’. Deze innovatieve tool neemt niet alleen de druk weg van het vinden van tijd, het geeft ook een eigentijdse draai aan de traditionele, vaak eentonige kerstkaart. ‘AI Wish You a Merry Christmas’ maakt het versturen van unieke en persoonlijke kerstkaarten eenvoudiger dan ooit.

Kerst en AI hand in hand.
“Dit jaar brengen we de kerstkaart naar een nieuw niveau. ‘AI Wish You a Merry Christmas’ is een mooie mix van traditie en innovatie, waarmee we inspelen op de groeiende rol van AI in ons dagelijks leven.” legt Tim Blaney Davidson van UMFANG Creative Agency uit.

Een persoonlijke touch met AI.
“De kracht van ‘AI Wish You a Merry Christmas’ ligt in het samenspel van verschillende AI-tools. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om kerstkaarten zowel persoonlijk als efficiënt te maken. Wie heeft er elfjes nodig als je AI hebt?” vertelt Arno Vije van Comfort Studio Digital Development.

Klaar voor de toekomst in 2024 en verder
Terwijl we ons voorbereiden op het jaar 2024, zijn we vol verwachting over de voortzetting van onze groei en ontwikkeling. Of het nu gaat om projecten in Nederland, wereldwijd of op afstand, onze focus op creativiteit en het maken van impact voor merken en organisaties blijft hetzelfde.

De Toekomst van de kerstkaart.
Gemak staat voorop bij ‘AI Wish You a Merry Christmas’. De tool combineert traditionele charme met moderne techniek voor een verfrissende kijk op de kerstkaart. Een moderne oplossing voor een tijdloze traditie, waarmee je toch nog snel die kerstkaart kunt sturen via WhatsApp.

Ontdek de magie zelf op www.aiwishyouamerrychristmas.com en stuur je familie, vrienden en kennissen een warme AI kerstgroet.


Brand impact maken met jouw merk?

Wij zijn momenteel beschikbaar om de kansen met jou te bespreken.

Neem contact op

Terug naar overzicht

Bastian Lievers

Co-Founder & Creative Director

Bastian Lievers is woonachtig in Borne, Twente. Bastian heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft een exchange mogen doen in New York. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Tim Blaney Davidson, als eerste Nederlands team de Future Lions Award gewonnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Naast zijn liefde voor FC Twente, vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te fotograferen en te reizen.

Direct contact bastian@umfang.com

Terug naar overzicht

Tim Blaney Davidson

Co-Founder & Creative Director

Tim Blaney Davidson is woonachtig in Amsterdam. Tim heeft Advertising gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn teampartner Bastian Lievers, als eerste Nederlands team de Future Lions Award mogen winnen in Cannes. Daarna bij grote internationale bureau’s mogen werken zoals AKQA in Parijs, Londen en Amsterdam. Daarna bij J. Walter Thompson in Amsterdam. Voor de rest is Tim full-time ajacied, part-time muziekliefhebber.

Direct contact tim@umfang.com

Scroll naar beneden